Over mij

Tja, nou wordt het persoonlijk… Wie ben ik en wat wil ik?

Iets meer dan een jaar geleden ontdekte ik het schrijven. Zomaar ineens, kwam het uit de lucht vallen? Nou nee. Blijkbaar had ik het al die tijd al in me, dat hoor je dan ook pas achteraf. Enfin, beter laat dan nooit.

Het is echt een passie van me geworden, ik schrijf niet elke minuut van elke dag, maar wel vaak. Ik ga nooit van huis zonder mijn aantekeningenboekje. En een pen.

Wat schrijf ik? Eerst en vooral columns. Dat moge duidelijk zijn! Maar ook artikelen voor een lokale krant, die moet ik ook eens op de site zetten! En commerciële artikelen. Ik kan goed een bepaalde sfeer scheppen, zodat je niet eens doorhebt dat het gaat om iets te verkopen. Best ‘sneaky’, nu ik er over nadenk. Never mind!

Het is vreemd hoe het leven kan lopen. Van een anoniem kantoorbaantje tot columnist, wie had dat gedacht? Ik niet!

Ik ben benieuwd wat het leven verder in petto heeft. Hopelijk veel mooie columns!

O ja, bijna vergeten. Wie ik ben? Getrouwd, gelukkig, ik heb Abraham inmiddels in de achteruitkijkspiegel, ik hou van een hoop dingen maar toch eerst en vooral van mijn vrouw. En van schrijven, natuurlijk.

Voor een droge opsomming van mijn (werk)verleden verwijs ik je naar LinkedIn: www.linkedin.com/in/luc-van-de-wiel-26468614

 

Spring naar werkbalk