Disclaimer

DOOR DEZE WEBSITE TE BEZOEKEN, GAAT U AKKOORD MET ONDERSTAANDE DISCLAIMER:

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze teksten en foto’s liggen bij EigenWijsHeden, tenzij anders aangegeven.
Kopiëren, verspreiden en ieder ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Niet aansprakelijk
EigenWijsHeden is niet aansprakelijk voor een eventueel andere ervaring die u heeft met de producten, teksten of afbeeldingen op deze website. EigenWijsHeden is tevens niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar gelinkt wordt. Ook al wordt EigenWijsHeden met veel zorg samengesteld, kan het zijn dat de teksten onvolledig zijn of feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van EigenWijsHeden kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Het wijzigen van de inhoud kan ieder moment onaangekondigd plaatsvinden. Mocht er een onjuistheid zijn gevonden, meld dit dan door een mail te sturen naar info@eigen-wijs-heden.nl.

Privacy
De gegevens die de klant aan EigenWijsHeden toestuurt, zullen altijd vertrouwelijk worden behandeld en nooit aan derden worden verstrekt. Mocht het wel nodig zijn, neemt EigenWijsHeden altijd contact op met het desbetreffende persoon.